Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 24 augustus 2023

Webinar pensioentoekomst voor de advocatuur

De pensioentoekomst voor de advocatuur, een actueel onderwerp voor meerdere rechtsgebieden.

In samenwerking met &Gommer Pensions Group geven wij hierover een webinar. Bij Gommer & Partners Pensioen Advocaten hebben wij als motto ‘beter voorkomen, dan genezen’ en juist daarom geven wij in samenwerking met &Gommer Pensions Group een webinar om de advocatuur te voorzien van informatie over de wetswijzigingen.

De inleiders

Jan van Harten, pensioendeskundige bij &Gommer Pensions Group, weet alles van de Wet Toekomst Pensioenen en begeleidt al vele jaren werkgevers  en ondernemingsraden naar een nieuwe pensioenregeling. Jan zal uitleg geven over deze grootste pensioentransitie aller tijden met behulp van een tijdlijn en de belangrijkste aandachtspunten.

Mr. Linda Evers MPLA gaat de Wet Toekomst Pensioenen toelichten vanuit het arbeidsrechtelijke perspectief en attenderen op signalen en mogelijke toekomstige discussies die kunnen ontstaan en voorkomen kunnen worden.

Na het webinar ben je in staat om jouw cliënten te attenderen op de pensioenwetswijzigingen en jouw rol als betrokken partner/adviseur te versterken.

Aanmelden voor het webinar pensioentoekomst voor de advocatuur

Het webinar ‘pensioentoekomst voor de advocatuur’ vindt plaats op maandag 25 september en duurt van 15.00 tot 17.00 uur (wellicht met een kleine uitloop). Wij willen het webinar graag interactief maken, dus jullie inbreng en vragen worden zeer gewaardeerd.

Het webinar is op eigen accreditatie en 2 PO-punten waardig.

Wil je aanmelden voor het webinar? Vul onderstaand formulier in en wij mailen je de benodigde informatie.

  •  *
    naam@bedrijf.nl
  •  *
  •  *

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*