Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Linda Evers

Linda Evers Associate Partner - Pensioenadvocaat

Linda’s expertise

Al tijdens haar rechtenstudie is Linda gegrepen door het pensioenrecht en studeerde ze hierin af. Na haar studie is ze werkzaam geweest bij diverse verzekeraars en pensioenfondsen als pensioenjurist. Vanaf 2004 maakt Linda als advocaat deel uit van het team van Gommer & Partners. Sinds die tijd adviseert Linda in de volle breedte over alle thema’s die op pensioengebied spelen. De laatste jaren heeft ze zich steeds meer gefocust op discussies die voortvloeien uit verplichte aansluitingen bij pensioenfondsen of een schending van de zorgplicht in een pensioendossier. Linda is dan ook dé (pensioen)zorgplicht-advocaat. Dit past ook bij wie ze is: zorgvuldig, perfectionistisch en met een duidelijk doel voor ogen. Zij treedt regelmatig op als docent en publiceert in verschillende wetenschappelijke tijdschriften en is vaste redacteur bij Balieplus.

Wat zeggen collega’s over Linda

Linda is een zorgzame collega die altijd voor je klaarstaat en bereid is om te helpen. Met haar brede en parate kennis is Linda voor haar collega’s de ideale ‘juridische’ sparringpartner en ontzorgt zij cliënten in verschillende pensioendiscussies.

Leuk om te weten

Linda is in haar vrije tijd graag sportief bezig. Ook houdt ze van een hapje en drankje in goed gezelschap.

 

Mr. Linda Evers MPLA heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Pensioenrecht.
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Specialismen: Arbeidsrecht & CAO, Fusies & Overnames, Verplichtstelling en Zorgplicht

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*