Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gommeradvocaten – Tilburg

Tarieven

Helder en duidelijk communiceren staat hoog in ons vaandel. Daarom zijn wij ook helder en duidelijk over onze tarieven.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten factureert op verschillende wijzen, dit is afhankelijk van de met u gemaakte afspraken.

Zo is het mogelijk dat met u wordt afgesproken dat werkzaamheden verricht worden op basis van voorschotfacturering, dan wel op basis van uren x tarief. In beide gevallen wordt maandelijks op basis van nacalculatie met u afgerekend.

Na accordering door uw behandelend advocaat ontvangt u vooraf (voorschotbasis) dan wel maandelijks achteraf de factuur. Bij vragen kunt u altijd bij uw advocaat terecht. De facturen zijn voorzien van een specificatie van de verrichte werkzaamheden.

Het uurtarief van onze advocaten bedraagt € 420,– exclusief BTW. Wij hanteren een percentage van 6% kantoorkosten. (2023)

Wij maken echter liever met u een op uw specifieke situatie toegesneden tariefafspraak. Daarbij spelen niet alleen het belang van uw zaak en de mate van spoedeisendheid een rol, maar kan ook de mate van succes van onze dienstverlening worden verdisconteerd in ons uiteindelijke honorarium.

Het in gezamenlijk overleg bepalen van een succesfee behoort dus tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een basishonorarium van € 250,– per uur, wat afhankelijk van behaald succes kan oplopen tot maximaal € 400,– per uur. De succesvoorwaarden spreken wij dan vooraf met u af. Graag overleggen wij hierover met u.

Met vaste dan wel terugkerende relaties van ons kantoor maken we graag tariefafspraken op maat.

Meer informatie over de wijze van factureren vindt u in onze Algemene Voorwaarden.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*