Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 21 maart 2023

Het wielren seizoen is gestart!

Wielren seizoen is gestart en wielrennen is misschien wel de meest populaire sport geworden sinds Corona. Dat is goed nieuws, want bewegen is goed voor de fysieke en mentale gezondheid. Daarbij komt dat Nederland natuurlijk bekend staat als fietsland.

Onze eigen Theo Gommer is fervent wielrenner en daarom was het ook een logische stap om dit jaar sponsor te worden van de Tilburgse Studenten Wieler Vereniging De Meet. Een logische stap om meerdere redenen. Naast de sport zelf is het in Tilburg, onze vestigingsplaats, en de tweede reden is om het bedrijfsleven en de studenten dichter bij elkaar te brengen.

Nu het voorjaar officieel is begonnen, zie je weer een toename aan wielrenners. Ook TSWV De Meet zul je weer regelmatig zien fietsen in het Brabantse land. Ze zijn herkenbaar aan de mooie groene tenues.

Theo heeft zijn eerste voorjaarsrit al in de benen en het sponsortenue bracht hem op topsport-snelheid. Nu is topsport leveren het liefst dat Theo doet, zowel op de fiets als voor zijn cliënten in een rechtszaak. Mooi, dat het beste van twee werelden zo samen kan komen.

Wil je meer weten over Gommer & Partners Pensioen Advocaten of heb je een pensioendiscussie, neem gerust contact met ons op.

Contact formulier

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*

 

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*