Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Theo Gommer

Theo Gommer Managing Partner - Pensioenadvocaat

Theo Gommer is een van de partners van Gommer & Partners Pensioen Advocaten.

Theo’s onafhankelijkheid, objectiviteit en deskundigheid maken hem uniek. Voeg daaraan toe een enorme intrinsieke motivatie vanuit klantbelang, want met pensioen gaat het vaak om veel geld!

Theo houdt van snelheid en is goed in het analyseren van pensioenvraagstukken. Hierbij maakt hij gebruik van diepgaande kennis van alle aspecten van pensioen: sociale zekerheid, fiscaal, civiel, actuarieel en verzekeringstechnisch. Theo is in staat om de vaak lastige pensioenmaterie op een begrijpelijke wijze te communiceren.

Theo zegt zelf dat hij ‘geluk’ heeft gehad dat hij begin jaren ‘90 is begonnen in pensioenland. Daarna zijn alle veranderingen gekomen en heeft deze ‘live’ meegemaakt. Hierdoor is hij inmiddels zeer ervaren dankzij het brede scala aan werkzaamheden die hij doet in de pensioenwereld. Zijn juridische opleiding, een Master of Arts in Pensions & Life Assurance en uiteraard zijn rol als pensioenadvocaat maken hem allround.

De snelheid en intrinsieke motivatie laat Theo in zijn vrije tijd ook graag zien bij zijn favoriete sport wielrennen. Elk jaar wordt er een aantal gereden kilometers ten doel gesteld en worden er regelmatig PR-en verbeterd. Zowel voor zijn klanten als bij wielrennen acteert Theo op topsportniveau.

Mr. Theo Gommer MPLA CCFP heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Pensioenrecht.
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Specialismen: Fusies & Overnames en Fiscaal Pensioenrecht

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*