Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Mediation

De gang naar de rechtbank is niet altijd nodig. Er is vaak wel een andere oplossing denkbaar, maar daarvoor moet je wel even 'om tafel' met elkaar en dan is het prettig als een onafhankelijk bemiddelaar het gesprek kan leiden. Niet iedere mediator heeft kennis van pensioen, maar de (advocaat)mediators van Gommer & Partners hebben het beste van twee werelden.

Neem contact op

Pensioenrechtelijke geschillen doen zich op veel terreinen voor. Of het nu gaat om geschillen tussen werkgevers en werknemers, tussen ex-partners of met pensioenfondsen, verzekeraars, of tussen ondernemingsraad en werkgever. Ze leiden vaak tot langdurige en ook kostbare procedures. Soms is een snelle en goede oplossing nu juist datgene wat nodig is!

Bij mediation ga je samen met de andere partij(en) proberen om tot een oplossing te komen. De mediator begeleidt het hele traject. Hierbij worden de wensen en behoeften in kaart gebracht, maar ook de zorgen komen aan bod, waarbij alles zorgvuldig wordt besproken om uiteindelijk tot overeenstemming te komen.

Pensioen wordt vaak als ingewikkelde materie ervaren, omdat het enerzijds over verschillende rechtsgebieden gaat, maar ook omdat er civieljuridische, verzekeringstechnische en fiscale aspecten meespelen. Deze kennis is niet altijd aanwezig bij mediators, daarom biedt Gommer & Partners Pensioen Advocaten ‘pensioen-mediation’ aan.

Mediation is dé oplossing om snel tot een oplossing te komen.

Mevrouw mr. Henny van den Hurk van ons kantoor helpt je graag verder.

Wil je meer weten?

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*