Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Henny van den Hurk

Henny van den Hurk Managing Partner - Pensioenadvocaat

Henny is gespecialiseerd in het pensioenrecht in alle facetten!

Henny is advocaat sinds 1991 en mede-oprichtster van Gommer & Partners. Haar werkgebied bestrijkt het pensioenrecht in alle juridische facetten, waarbij tevens de benodigde kennis en expertise op het terrein van actuariële berekeningen aanwezig is. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Van haar hand verschijnen periodiek artikelen op het snijvlak van het pensioen- en arbeidsrecht in Belastingzaken en Beursbengel. Henny treedt op als (gast-)docente en is als pensioendeskundige opgenomen in het Landelijk Register van Gerechtelijke Deskundigen (LRGD). Verder wordt zij door de verschillende rechtbanken en gerechtshoven regelmatig benoemd als deskundige in lopende procedures.

Zij heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is lid van de Vereniging voor Pensioenrecht en VAAN. Tevens is zij plaatsvervangend Raadsheer bij Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

Mr. Henny van den Hurk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Pensioenrecht.
Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*