Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Gommeradvocaten – Tilburg

Voorkomen is beter dan genezen

Pensioen gaat vaak om veel geld. Het is van groot belang dat het goed geregeld is.

En daar zorgen de pensioenadvocaten van Gommer & Partners Pensioen Advocaten graag voor!

Pensioenadvocatuur; voorkomen is beter dan genezen!

De belangen – zowel materieel als immaterieel – in pensioenland zijn enorm. Complexe (inter)nationale wetgeving. Daardoor discrepantie tussen uitvoering van pensioenregelingen en de beleving van pensioengerechtigden.

Wie is verantwoordelijk: werkgever, uitvoerders, of de werknemers zelf?
En, daarnaast het gaat om veel, heel veel pensioengeld!

Daarom Gommer & Partners Pensioen Advocaten.  Al vanaf 2001! Een professioneel team, met nu 5 ervaren pensioenadvocaten.

Onze advocaten zijn natuurlijk zeer pensioendeskundig.
Met bravoure pakken wij zaken aan. Dat doen wij met alle empathie voor u. Waarbij wij zorgvuldig en professioneel te werk gaan.
Wij zijn gewoon aardig, advocaten waar u goed en prettig mee kunt samenwerken!
Zo werken wij efficiënt op topsportniveau samen met u aan een succesvolle zaak!

Onze cliënten zijn:
Ondernemingen, ondernemingsraden en ondernemers/DGA’s, pensioenfondsen, verzekeraars en PPI’s, maar ook professionals zoals advocaten, accountants, belastingadviseurs en pensioenadviseurs.

 

Informatie over Gommer & Partners Pensioen Advocaten
Gommer & Partners Pensioen Advocaten B.V. is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Gommer & Partners Pensioen Advocaten streeft een zo hoog mogelijke transparantie na. Het is immers van belang dat je weet met wie je zaken doet. Op onze website vindt je onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn van toepassing op alle aan Gommer & Partners Pensioen Advocaten verleende opdrachten.

Wij hanteren steeds het principe van vier ogen. Dat betekent dat mét de advocaat die jouw dossier in behandeling heeft, steeds een andere collega-advocaat meekijkt (en –denkt). Dit in de eerste plaats om de kwaliteit van de geleverde diensten op het allerhoogste niveau te houden en te waarborgen. Maar ook, zeker niet minder belangrijk, om er voor te zorgen, dat in geval van afwezigheid van de behandelend advocaat er steeds een collega beschikbaar is, met evenveel kennis van jouw dossier. Op die manier wordt je altijd meteen deskundig geholpen. Ook tijdens vakanties en verdere afwezigheid nemen de collega-advocaten voor elkaar waar. Je hebt dus altijd een aanspreekpunt.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten heeft ten behoeve van haar advocaten een beroepsaansprakelijkheidsverzekering gesloten. Onze aansprakelijkheid is op die wijze afgedekt door een verzekering. De aansprakelijkheid wordt hierdoor tevens beperkt. Dit wordt ook aangegeven in onze Algemene Voorwaarden.

Gommer & Partners Pensioen Advocaten is niet aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur, maar hanteert haar eigen specifieke klachtenregeling.

Tenslotte Gommer & Partners Pensioen Advocaten is geaffilieerd met de &Gommer Pensions Group.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*