Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Geplaatst op 24 april 2023

Sta ik in mijn (pensioen)recht of niet?

Sta ik in mijn pensioenrecht of niet? Dat is een vraag die ons steeds vaker wordt gesteld. Wil je weten of je een terechte claim hebt en in je pensioenrecht staat, maar niet meteen geconfronteerd worden met advocaatkosten? Ga dan in gesprek met René Graafsma van Stichting Pensioen Claim, business partner van Gommer & Partners Pensioen Advocaten.  

René stond aan de wieg van de ‘woekerpolis affaires’ en als één van de eerste betrokken bij de procedures en de bereikte schikkingen en schadevergoedingen. 

Hij is inmiddels expert in dit soort trajecten en merkt in zijn omgeving dat er op gebied van pensioen ook veel vragen zijn. 

De woorden van René Graafsma: “Ik merk dat werkgevers, maar ook werknemers, vaak wel het gevoel hebben dat er iets niet pluis is met het pensioen, maar omdat zij het niet exact kunnen duiden, dat er een drempel is om dit verder uit te laten zoeken. En die drempel wil ik graag wegnemen door samen in gesprek te gaan.”

Heb jij twijfels over jouw pensioen(regeling)? René plant graag een vrijblijvende digitale/telefonische meeting om jouw zorgen te bespreken. En blijkt dat er een procedure gestart moet worden, dan zijn er nog tal van oplossingen bespreekbaar. 

Het zal je verbazen. 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*