Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Stappenplan bpf-check

Moet je als werkgever aansluiten bij een bedrijfstakpensioenfonds? Wij raden aan om dit regelmatig te (laten) onderzoeken.

Neem contact op

Bpf-check een noodzakelijk iets

In Nederland zijn zo’n 50 verplicht gestelde bedrijfstakpensioenfondsen actief. Bij het starten van een onderneming, of bij gewijzigde omstandigheden is het belangrijk om na te gaan of de onderneming verplicht is aan te sluiten bij een pensioenfonds. Daarbij is het van belang dat je de Bpf-check doet met de juiste keuzes en de juiste stappen te doorlopen.

Het is ondernemingen aan te bevelen om regelmatig een Bpf-check uit te (laten) voeren. Enerzijds vanwege de bedrijfstakpensioenfondsen die ondernemingen aanspreken om verplichtgesteld deel te nemen en anderzijds om niet voor onverwachte verrassingen te komen staan. Binnen een bedrijf ben je bezig met ondernemen, innoveren en de dagelijkse gang van zaken en niet direct met pensioen.

Ben je benieuwd naar de te nemen stappen?

Wij hebben een stappenplan Bpf-check gemaakt, zodat je in een oogopzicht duidelijk de stappen in beeld hebt.

Vul dan onderstaand formulier in en wij mailen je het stappenplan. Wil je persoonlijk contact of heb je na het bekijken van het stappenplan nog vragen, neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

  •  *
  •  *
  •  *
  •  *

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*