Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Pensioen Due Diligence

Voorkom pensioenjuridische problemen en doe de Due Diligence.

Neem contact op

Pensioen Due Diligence

Graag ondersteunen wij je met onze Pensioen Due Diligence. Daarmee voorkom je – mogelijke – pensioenjuridische problemen.

Bij fusies en overnames is een due diligence onderzoek handig om meer te weten te komen over de te kopen onderneming. De koper wil weten wat voor risico’s aan de voorgenomen overname van de onderneming zijn verbonden.

De Pensioen Due Diligence kan direct worden ingezet, maar ook als onderdeel van een totale (arbeidsvoorwaarden) Due Diligence.

In geval van een totale arbeidsvoorwaarden Due Diligence werken wij nauw samen met onze business partner, Valegis Advocaten. De advocaten van Valegis Advocaten zijn, onder meer gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, contractenrecht en arbeidsrecht. Zij hebben jarenlange ervaring in het adviseren over en begeleiden van fusies en overnames en het harmoniseren van arbeidsvoorwaarden. De advocaten van Valegis Advocaten voeren in dat kader dan ook regelmatig due diligence onderzoeken uit.

Resultaat van het due diligence onderzoek

De uitkomsten van het due diligence onderzoek worden vastgelegd in een due diligence rapport. Dit rapport is een waardevolle toevoeging aan het gehele fusie en overname traject.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op, we staan je graag te woord.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*