Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

Massa pensioenclaim

Samen sta je sterker, zeker als je een rechtszaak wilt starten. Je kunt meer bewijzen verzamelen en de kosten delen.

Neem contact op massa pensioenclaim

Een massa pensioenclaim. Twijfel je ook aan de juistheid van jouw pensioen? Denk bijvoorbeeld aan indexatie over de afgelopen jaren of als er sprake is geweest van een fusie of overname, of een juiste uitvoering van de pensioentoezegging. En heb je (oud-)collega’s voor wie dat ook geldt?

Wellicht kun je dan jullie ‘massa claim’ via procesfinanciering laten invullen. Wij hebben een vaste samenwerking met Liesker Procesfinanciering en Capaz Procesfinanciering.

Eigenlijk een soort no cure no pay!

Onze pensioenadvocaten staan voor je klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op. Dit kan via mail of bel ons op 013-5070740.

 

De Wet Toekomst Pensioenen

Verwacht wordt dat met de pensioentransitie in de komende jaren er vele juridische procedures gestart zullen gaan worden. Of hierbij sprake zal zijn van collectieve procedures is nog maar de vraag, omdat de ontvankelijkheidseisen streng zijn vanwege de wet die per 1 juli 2020 van kracht is gegaan bij het starten van een WAMCA-procedure. WAMCA staat overigens voor Wet afwikkeling massaschade in collectieve actie. Onze pensioenadvocaten kijken graag met je mee of een massa pensioenclaim procedure starten opportuun en mogelijk is.

Wil je meer weten over Wet Toekomst Pensioenen, invaren, indexaties etc. Volg ons op LinkedIn en/of meld je aan voor PensioenTips voor Jou! Een maandelijkse nieuwsbrief met onderwerpen waarover jij graag geïnformeerd wilt worden, lekker persoonlijk en makkelijker kunnen we het niet maken. Aanmelden voor PensioenTips voor Jou kan hier.

 

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*