Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Nieuwsbrief

Onze diensten

Echtscheidingsmember

Pensioenadvies bij echtscheiding is vaak complex en duur. Nu niet meer!

Laat de pensioenadvocaten van Gommer Advocaten dit specifieke deel uit handen nemen, zodat je zeker weet dat het voor jouw cliënt perfect geregeld is.

Neem contact op

Echtscheidingsmember

Wat houdt het in?

Speciaal voor collega-advocaten bieden wij een lidmaatschap Echtscheidingsmember aan.

Voor slechts € 425,- (*) worden de tijdens het huwelijk opgebouwde aanspraken op ouderdomspensioen en bijzonder nabestaandenpensioen berekend. De berekeningen worden steeds gemaakt zowel voor een standaard verevening als voor conversie. Als er sprake is van pensioenopbouw in eigen beheer ten behoeve van de DGA, dan berekenen wij ook de afstortingwaarde van de aan de ex-partner toekomende aanspraken. Op basis van de berekening geven wij je de alternatieve verdelings- en conversiemogelijkheden en advies daarover.

Het lidmaatschap Echtscheidingsmember is slechts € 500,-.  Je kunt dan onbeperkt echtscheidingsdossiers uitbesteden tegen een tarief van € 425,-. En aanvullende werkzaamheden gaan natuurlijk tegen een aantrekkelijk gereduceerd – minus 10% – uurtarief!

(*) Eenmalige adviezen zijn € 795,-

Wil je meer weten?

Onze pensioenadvocaten vertellen je er graag meer over. Neem gerust contact met ons op.

Wij zijn aangesloten bij Balieplus en publiceren regelmatig artikelen bij Mr. Online waar we collega-advocaten op de hoogte houden van de allerlaatste pensioenactualiteiten.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*