Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

DGA pensioen

Door gewijzigde wetgeving, door gewijzigde situaties bedrijfsmatig of privé, kunnen onduidelijkheden en discussies ontstaan over pensioen.

Neem contact op

DGA en pensioen, een vak apart?

Nu pensioen in eigen beheer is afgeschaft per 1 april 2017 en vele pensioenen zijn ‘uitgefaseerd’, ontstaan er soms juist nieuwe issues. Met de belastingdienst, de verzekeraar, maar vooral ook met de (ex-)partners.

Wij hebben alle nodige kennis om dit op te lossen, inclusief alle fiscale en verzekeringstechnische aspecten en de wellicht noodzakelijke (aangepaste) juridische vastlegging.

Wij adviseren ‘advocaten die advocaten’ adviseren en zelfs leden van de rechterlijke macht. Kortom, wij weten écht van de hoed en de rand.

Voor iedere DGA en pensioen-issue is bij ons altijd een meest passende oplossing!

De pensioenadvocaten van Gommer & Partners Pensioen Advocaten zijn uitermate kundig en op de hoogte van de laatste wetswijzigingen. Als DGA wil je dat jouw financiële zaken op orde zijn en wil je je niet druk maken over eventuele juridische discussies. Onze pensioenadvocaten nemen dit uit handen, zodat jij je kunt focussen op jouw eigen business.

Wil je meer weten?

Neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord om de mogelijkheden met jou te bespreken.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*