Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Michiel van Slagmaat

Michiel van Slagmaat Pensioenadvocaat

Expertise van Michiel

Michiel is advocaat bij Gommer & Partners Pensioen Advocaten en verdiept zich tussen de bedrijvigheden door in de financiële aspecten van het pensioenrecht. In het laatste jaar van de Beroepsopleiding is hij actief geweest binnen de Jonge Balie Zeeland-West-Brabant, waaronder als bestuurslid haardgesprekken. Hiervoor heeft hij de masters Privaatrecht en Onderneming & Recht afgerond aan de Universiteit Utrecht, waar hij bij Prof. dr. mr. Hans van Meerten afstudeerde op de aanbiedingsmogelijkheden van het pan-Europees persoonlijk pensioenproduct (PEPP) door een premiepensioeninstelling.

Voorts is Michiel betrokken geweest bij verscheidende (bestuurs-)activiteiten bij het Utrechtse Pleitgenootschap Eggens. Deze brede basis heeft hij meegenomen in zijn ontwikkeling tot pensioenspecialist. Zijn interesse beslaat het pensioenrecht in al zijn juridische facetten, waarbij hij met dwarsdenken en een kritische blik tot innovatieve oplossingen komt.

Wat collega’s over Michiel zeggen

Michiel is een dossiervreter en weet altijd wel een strategische invalshoek te vinden.

Leuk om te weten

Michiel besteedt zijn vrije tijd graag aan het lezen van zware literatuur, sporten, of het eropuit trekken met een van zijn motoren.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*