Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Onze diensten

WTP-check

De transitie naar het nieuwe pensioenstelsel heeft grote impact. Het is van groot belang dat dit zorgvuldig gebeurt.

De Wet Toekomst Pensioenen (WTP) is een spannende tijd voor iedereen, want de transitie heeft gevolgen voor pensioenfondsen, uitvoerders, werkgevers, ondernemingsraden en werknemers. Het is de grootste wijziging in het pensioenstelsel aller tijden. Het spreekt voor zich dat de wijzigingen zorgvuldig moeten worden vastgelegd en gedocumenteerd.

Neem contact op

WTP-check

Bij de WTP-check gaat het om diverse documenten die de revue kunnen passeren. Juridische documenten, zoals het pensioenreglement, overeenkomsten, presentaties en toelichtingen en diverse vormen van pensioencommunicatie. Volgen de documenten de wet en is het duidelijk en te begrijpen voor werknemers? Het gaat tenslotte om het nog niet-betaalde loon van de werknemers.

Wil je er zeker van zijn dat alle documenten juridisch én communicatief op orde zijn om latere discussies te voorkomen? Laat dan de documenten controleren door onze pensioenadvocaten.

Better be safe than sorry!

Controle van inhoudelijke pensioenteksten per A4-tje voor slechts € 80,-  door een gespecialiseerde pensioenadvocaat. (aanbieding geldt vanaf een minimale hoeveelheid van vijf A4-tjes).

Door het grondig laten controleren van de juridische documenten voorkom je geschillen in de toekomst die al dan niet in rechte behandeld moeten worden.

Wil je meer weten over de WTP-check? Neem gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact met ons op

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*